Sakta fyller man kylskåp igen och tömmer väskor och startar om

Jag har inte skrivit på några dagar. Ett tecken på att ha varit på resande fot och sällan ensam. Det går inte att skriva och umgås samtidigt. Klottra ner intervjuer är en sak men att formulera egna tankar och vandra fram och tillbaka i minnet – nej. Solen sken över #torplife imorse och det var tryckande varmt. Lagom tills vi börjat prata om att gå ner till sjön kom regnet. Lika bra det, hade egentligen ingen större lust. Stack ut och sprang istället och jagade bort huvudvärken. Tog sommarns första runda via grustaget. Sprang rakt uppför. Det skrek i benen av mjölksyra. 

 ### 

Det är en mellandag. Dagen efter hemkomst brukar kännas så. Sakta fyller man kylskåp igen och tömmer väskor och startar om. Bläddrar igenom flöden på sociala medier och fastnar för en bild på en av mina allra bästa vänner. Det syns inte att det är han men jag känner igen både klockan och tattoos. Han är bara så cool min vän. Det var alldeles för längesedan vi sågs.  

### 

Lyssnar ofta på något när jag springer. Idag blev det en Sveriges Radio-dokumentär om Inese och Per Morbergs äktenskap. Jag älskar att lyssna på människor som berättar om sina förhållanden för den ger en ofta perspektiv på ens eget. "Vi har aldrig planerat något!", säger Per Morberg och jag känner total igenkänning. http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/916971?programid=909

PS. Mer bilder på Snapchat a_jennische